Banner med skruer

Kundeudtalelse fra Danhydra

“BC-Technic lever op til vores høje krav”

DANHYDRA udvikler, producerer og servicerer løsninger til alle dele af vindmølleindustrien. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med at lave værktøj, udstyr og teknologi inden for vindenergi og dækker hele verden med afdelinger i Danmark, Tyskland og USA.

Leveringsdygtig til ingeniørens ønskeliste

Når Danhydras danske ingeniører har brug for specialbolte, er det dygtige medarbejdere i Supply Chain-afdelingen, der står for indkøbene. De ved, at når der er tale om specialordrer,  så er BC-Technic leveringsdygtig:

”BC-Technic er imødekomne og gode til at hjælpe med specialbolte. De har forståelse for, hvad vi har brug for, og er gode til at tilbyde alternativer. Vi er glade for samarbejdet, og har intet at brokke os over, så det er dejligt.”

Stramme deadlines kræver skarpe leverandører

Indkøberne har brug for at vide, at de kan regne med leverandørerne, så hele teamet ved Danhydra kan overholde aftaler og tidsplaner:

”Ved Danhydra har vi ofte stramme deadlines, så det er vigtigt med leverandører, vi kan regne med. Når vi lægger en ordre, så har vi et krav om, at vi skal have svar inden for to dage. BC-Technic er hurtige til både at svare og levere. Det kan ikke gøres bedre.”

 

Besøg Danhydra her

Læs andre kundehistorier her

close-w
Luk
close-w
Luk
dk