Banner med skruer

Kundeudtalelse fra Certex

“BC-Technic kigger world wide for at skaffe det, vi skal bruge”

CERTEX Danmark A/S producerer og forhandler alt inden for løftegrej. De leverer alt fra små løfteåg og -værktøjer til stort specialfremstillet løfteudstyr. Specialordrerne håndteres af CERTEX’ ingeniørafdelinger, og her bliver der ofte brug for bolte, som er alt andet end standard.

Lis Schøning står for indkøb af specialbolte, skruer, skiver og møtrikker til CERTEX’ specialprojekter, og derfor er hun ofte i kontakt med BC-Technic. CERTEX bestiller alle bolte over M20 ved BC-Technic. Nogle gange skal de bruge bolte, der er helt op til en halv meter lange og 6,5 cm i diameter – og den slags ligger ikke på hylderne hos almindelige forhandlere.

En værdifuld sparringspartner

CERTEX’ ingeniørafdelinger i Middelfart og Vojens specialfremstiller alle tænkelige former for løftegrej. Ingeniørerne har specifikke krav til kvaliteten, og hvad der skal stå på ordren til BC-Technic.
I den forbindelse fortæller Lis Schøning, at BC-Technic er en god sparringspartner:

BC-Technic er gode at sparre med; ingeniørerne kan altid tale med Bethina om kvalitet eller typer af bolte. Vi har kun positive oplevelser. Hvis vi sender en ordrer til BC-Technic med noget, som de ikke har på lager, så er de virkelig hurtige til at få det skaffet hjem. Eller også vender de hurtigt tilbage med et alternativ. De gør, hvad de kan, for at imødekomme vores behov.

Ingen rod i systemerne

Hos CERTEX skal der være styr på sagerne. Det nytter ikke noget, at der bliver leveret mangelfulde ordrer, når der sidder medarbejdere og venter på at kunne komme videre.

Jeg havde fået noget fra en leverandør, men ikke hele ordren. Jeg fik en lang forklaring om noget rod i systemet, men jeg skal bare bruge mine varer. Det problem var aldrig sket ved BC-Technic.

Med andre ord er den fleksible og effektive ordrehåndtering hos BC-Technic en af grundene til, at samarbejdet forløber godt og problemfrit.

Lynhurtig levering af specialordrer

For CERTEX er det også altafgørende, at deres leverandører kan levere til tiden. I disse tider er det ikke unormalt med lange leveringstider til byggeri og industri, og det hjælper som regel ikke på det, hvis der er tale om specialordrer, som det CERTEX bestiller hos BC-Technic. Ved hasteopgaver ved Lis Schøning godt, hvem hun skal ringe til:

”Vi har mange projekter, hvor vi bruger BC-Technic. Har vi noget, der haster, kan de levere på et par dage. Andre steder vil vi skulle vente 2-3 uger på specialting. Andre forhandlere kigger kun på deres eget lager, hvor BC-Technic kigger world wide for at skaffe det, vi skal bruge. De prøver at tænke ud af boksen, så varerne kan nå frem hurtigst muligt.”

Besøg Certex her

Læs andre kundehistorier her

close-w
Luk
close-w
Luk
dk