Blandet skruer og bolte banner

Historie

Det hele startede med et problem; Entreprenør Christian Hansen var blevet træt af dårlig kvalitet og høje priser på de bolte og skruer han brugte, når han opførte stålkonstruktioner.

Sammen med datteren Bethina S. Hansen, som er Cand.Merc i økonomi, besluttede de sig for at løse problemet – og det blev starten på BC Technic, der siden 2006 har været leverandør af alt indenfor bolte, skruer og anden befæstelse. I dag har Bethina S. Hansen helt overtaget virksomheden, som holder til i Rødekro.

Intet er for småt, for stort eller for specielt

Virksomheden er vokset med sine kunder, og servicerer nu både bygge-, stål-, off-shore- og vindmølleindustrien, og leverer med sin høje ekspertise også til specialindustrier.

Det er ikke tilfældigt, at vores motto er ”intet er for småt, for stort eller for specielt”. Alle vores medarbejdere har ekspertisen til at kunne servicere vores kunders særlige forespørgsler. Fordi vi er specialister indenfor vores felt, er de komplicerede nicheprodukter ligetil – bare test os.

Vi leverer, hvor andre ikke kan

Vi vil være den leverandør på markedet, der leverer, hvor andre ikke kan.

Vores mission er at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, og derfor håndplukker vi alle vores leverandører. Vi vil kende vores producenter, så vi ved, hvad vi sælger. Det er din garanti for et godt produkt – hver gang.

”BC Technic har et stort og bredt sortiment – og hvis der er noget, de ikke har på lager, så har de kontakterne til at skaffe det med kort varsel.”
Ib Grangaard, projektleder, Vollerup Smedeland
close-w
Luk
close-w
Luk
dk