Om os

Vi er behjælpelig med de rette løsninger – fra design, udvikling og afprøvning.

Her kommer en overskrift

Vi leverer bolte, skruer og gevindstænger, der lever op til både vores kunders behov og den høje standard, vi sætter for os selv. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet, service eller leveringssikkerhed. Vores motto er: Intet er for småt, for stort eller for specielt – så uanset hvilken lille skrue, stor møtrik eller specielle genvindstang du søger, så kan vi hjælpe dig.

Vores lange erfaring og indgående branchekendskab gør, at vi ofte kan forudse dine behov og hurtigt hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning – og dermed spare dig for både tid og penge.

Her kommer en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi finder den rigtig løsning sammen.

Det er ikke tilfældigt, at vores motto er ”intet er for småt, for stort eller for specielt”. Alle vores medarbejdere har ekspertisen til at kunne servicere vores kunders særlige forespørgsler. Vi er specialister indenfor vores felt – så bare test os.

Kontakt os

”BC-Technic har et stort og bredt sortiment – og hvis der er noget, de ikke har på lager, så har de kontakterne til at skaffe det med kort varsel.”
Ib Grangaard, projektleder, Vollerup Smedeland
close-w
Luk
close-w
Luk
dk