Vindmøller på mark

Vi levere bolte til sol og vindindustrien

Vi er behjælpelig med de rette løsninger – fra design, udvikling og afprøvning.

Høj kvalitet er et krav

I vindindustrien er der høje krav til både produktion, produkt og leveringsservice. Vi er altid opmærksomme på, at vores produkter lever op til de nødvendige mekaniske forhold, materialevalg og overflader. Vi kan også altid levere certifikater, hvis der er brug for det.

Unik base af leverandører

Med mere end 15 års brancheerfaring har vi samlet de leverandører i vores familie, som deler de samme værdier som os: Tillid, god service, høj kvalitet og de mest attraktive priser. Vi har også fokus også på de globale værdier: Menneskers velfærd, miljøbeskyttelse og bevidst brug af ressourcerne. Vi stiller de krav samme krav til vores leverandører, som vi selv lever efter. Vores stærke netværk gør også, at vi har mulighed for at skaffe specialprodukter med kort leveringstid, også i mindre mængder.

Specifikationer

Produkter leveres i materiale klasserne 8.8, 10.9 og 12.9

  • Bolte fra M6-M100
  • Stud Bolte M20-M120
  • Gevindstænger M20-M100

Vi finder den rigtig løsning sammen

Det er ikke tilfældigt, at vores motto er ”intet er for småt, for stort eller for specielt”. Alle vores medarbejdere har ekspertisen til at kunne servicere vores kunders særlige forespørgsler. Vi er specialister inden for vores felt – så bare test os.

Kontakt os

”BC-Technic har et stort og bredt sortiment – og hvis der er noget, de ikke har på lager, så har de kontakterne til at skaffe det med kort varsel.”
Ib Grangaard, projektleder, Vollerup Smedeland
close-w
Luk
close-w
Luk
dk