Special produkter

Vi leverer til specialindustrien

Vi er behjælpelig med de rette løsninger – fra design, udvikling og afprøvning.

Høj kvalitet er et krav

Bolte – Møtrikke – Gevindstang til Specialindustri – Når vi taler specialindustri ,er det stort set alt, der ikke er inde under de andre grupper eller som kræver noget mere.

Vi har kunder inden for fødevareindustri, minedrift, medicinalindustri, entreprenør, boreplatforme og kraner. Vi leverer bolte, skruer og gevindstænger i alle tænkelige materialer, udformninger og mængder, så intet er for stort og intet er for specielt. ex. Det kan være en gevindstang i Duplex, i tomme gevind, og på under 24 timer.

Vi hjælper, hvor I har behov – Vi arbejder sammen med producenter, der kan leverer i løbet af få dage. Hos BC Technic arbejder vi sammen med producenter i verdensklasse, så ingen opgave er for lille eller for stor. Så er der krav til materiale, omverden og sikkerhed så hjælper vi gerne.

BC Technic tilbyder fuld sporbarhed med EN10204 3.1 certificering på vores produkter – 3. parts inspektion efter anmodning.

Unik base af leverandører

Med mere end 15 års brancheerfaring har vi samlet de leverandører i vores familie, som deler de samme værdier som os: Tillid, god service, høj kvalitet og de mest attraktive priser. Vi har også fokus også på de globale værdier: Menneskers velfærd, miljøbeskyttelse og bevidst brug af ressourcerne. Vi stiller de krav samme krav til vores leverandører, som vi selv lever efter. Vores stærke netværk gør også, at vi har mulighed for at skaffe specialprodukter med kort leveringstid, også i mindre mængder.

Vi finder den rigtig løsning sammen

Det er ikke tilfældigt, at vores motto er ”intet er for småt, for stort eller for specielt”. Alle vores medarbejdere har ekspertisen til at kunne servicere vores kunders særlige forespørgsler. Vi er specialister inden for vores felt – så bare test os.

Kontakt os

”Har vi noget, der haster, kan de levere på et par dage. Andre steder skal vi vente 2-3 uger.”
Lis Schøning, Teknisk indkøber, CERTEX Danmark A/S
close-w
Luk
close-w
Luk
dk