Vi leverer til Off-shore

Vi er behjælpelig med de rette løsninger – fra design, udvikling og afprøvning.

Høj kvalitet er et krav

Hos BC Technic er bolte og skruer til gasindustrien en af vores specialiteter! I olie- og gasindustrien, er der udstyr, der er ansvarlig for boring og transport af deres dyrebare last. Det er underlagt nogle af de hårdeste miljø- og styrkeforhold. Dette udstyr er konstrueret til at overleve en mangfoldighed af temperatur- og trykforhold, og forventningerne er, at de skruer, der anvendes til at samle dette udstyr vil kunne klarer disse ekstreme forhold samt.

Hos BC Technic, er vores produkt designet med sikkerhed som hjørnestenene i vores processer. Vores produkter leveret af vores leverandører er klar til at modstå de ekstremt strenge applikationer, som vores kunder kræver. Hos BC Technic arbejdere vi sammen med producenter i verdensklasse, så ingen opgave er for lille eller for stor. Så er der krav til materiale, omverden og sikkerhed så hjælper vi gerne.

BC Technic tilbyder fuld sporbarhed med EN10204 3.1 certificering på vores produkter – 3. parts inspektion efter anmodning.

Bolte og skruer der tilbydes til gasindustrien :

  • Sekskantede bolte fra M20-M100
  • Stud bolte fra M20-M100
  • Gevindstænger fra M20-M100
  • Bolte efter kundens tegning og krav.

Unik base af leverandører

Med mere end 15 år brancheerfaring vi har samlet de leverandører i vores familie som deler de samme værdier som os: tillid, god service, høj kvalitet og de meste attraktive priser. Vi har i fokus også de globale værdier : menneskers velfærd, miljø beskyttelse og  bevidst  brug af ressourcerne. Vi stiller de krav til vores leverandører som vi selv står for.  Vores stærke netværk gør også, at vi har mulighed for at skaffe specialprodukter med kort leveringstid, også i mindre mængder.

Vi finder den rigtig løsning sammen.

Det er ikke tilfældigt, at vores motto er ”intet er for småt, for stort eller for specielt”. Alle vores medarbejdere har ekspertisen til at kunne servicere vores kunders særlige forespørgsler. Vi er specialister indenfor vores felt – så bare test os.

Kontakt os

”BC-Technic er gode til at trylle, hvis der er noget, der haster.”
Lars Erik Nielsen, Adm. Direktør, Uretek
close-w
Luk
close-w
Luk
dk