Om BC-Technic

BC-Technic: Vi leverer bolte, skruer og gevindstænger der lever op til vores kundes behov.

Vores motto er intet er

  • for småt
  • for stort
  • for specielt

Så Test os.

 

Nyheder fra BC-Technic:

   Super Duplex
   Duplex bolte
   Tomme bolte
   Varmgalvaniserede ankrer
   Lageret for standardvarer udvides løbende.
   Specielle beslag
   Gevindstænger i mange størrelser og overflader. Vi skærer gerne til efter kundens ønsker.

Så test os, vores fokus er : Tilfredse kunder – er vores kunder

 

Vores kunde

Vi har et tæt samarbejde med vore kunder, der spænder lige fra mindre tømrermestre, større bygge- og industrivirksomheder, til producenter af sommerhuse og legeredskaber. Vi servicerer også gerne private, der har brug forkvalitetsskruer til deres træterrasse, eller bare et godt råd.

 

Vores berettigelse

BC-Technics berettigelse ligger i at minimere omkostningerne fra producent til slutbrugeren, ved at anvende det rette logistik set-up, og ved ikke at have store lagre, samt at gå uden om de traditionelle afsætningskanaler i industrien & byggesektoren. Fleksibilitet er en af vore vigtigste kernekompetencer.

 

Vores start

blev grundlagt i 2006 af Bethina S. Hansen og Christian Hansen, der til at begynde med, kørte firmaet fra privatadressen og lejede lagerlokaler i Aabenraa og omegn. men så besluttede vi at bygge vores egne lager og kontor faciliteter, og i 2008 flyttede vi firmaet ind på Brundevej 9 – Rødekro
I forbindelse med pension i maj 2014 overdragede Christian Hansen sine andele til Bethina S. Hansen. I dag er virksomheden ejet 100 % af Bethina S. Hansen.

 

BC-Technic

 

Kontakt os for flere informationer eller ved spørgsmål!